Kristjan Onu Tagasi Quebecis

Uus Doktor Tagasi Quebecis

Septembris Kristjan Onu algas Lavali Ülikoolis, Quebeci linnas tööle, “postdoktori” teadurina Puu ja Metsateaduse osakonna ja Matemaatika osakonna ühis projekti juures. Nii et tegemist pole mitte doktoriga kes on arst, vaid mehanika doktoriga. Kristjan lõpetas õpingud augusti kuus University of Illinois. Tema doktori töö pealkiri oli Stochastic Averaging for Mechanical Systems”. Lühida seletuse selle töö sisu kohta ja ka Lavali Ülikooli töö kohta leiab inglis keelses tekstis. Kristjan on nüüd tagasi oma lapsepõlve linnas. Teeb nalja et läks Quebeci linna tagasi et see siis ikka jääks linnaks kus on oma elus kõige kauem elanud. Ta on ka Ottawas elanud kus vend ja vanemad elavad ja London, Ontarios kus õppis University of Western Ontarios, kus omandas rakendusmatemaatika alal kraadi.

Perekond ja sõbrad rõõmustavad ja õnnitlevad Kristjani oma saavatuste üle ja et on tagasi Quebeci linnas mis jääb ainult Tallinale järele oma ajaloolise iluduse poolest.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *