Mother’s Day Service at St. John’s Estonian Ev. Lutheran Church

Mother’s Day Service – Emadepäeva Jumalateenistus

Sunday May 12th at 11 a.m., during the Mother’s Day service at St John’s Ev. Estonian Lutheran Church pastor Kyllikki Pitts will be officiating in three languages: Estonian, Finnish and English. We will be joined by the Finnish congregation. Their musical group, Kantele will be performing, both during the service and afterwards at the reception downstairs. Everyone welcome.

Emadepäeva jumalateenistus toimub Montreali Jaani kirikus pühapäeval, 12. mail, kell 11.00. Külalisteks on soome koguduse liikmed ja teenistus tuleb kolmekeelne, eesti, soome ja inglise keeles. Soome muusikaline grupp Kantele osaleb nii teenistuse ajal, kui ka pärast all saalis koosviibimisel. Kõik on teretulnud. Ootame teid!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *