Montreali Jaani Kiriku Teated

Montreali Jaani koguduse täiskogu koosolek

Montreali Jaani koguduse täiskogu koosolek toimub 15. jaanuaril 2012 vahetult peale jumalateenistust. Koosolekul esitatakse 2011. aasta aruanded, 2012. aasta eelarve ja tulevad arutamisele koguduse tegevusega seosesolevad küsimused. Enne koosoleku algust pakub naisring tass kohvi kohvikõrvasega. Jumalateenistus algab kell 11.00 ja täiskogu koosolek kell 12.30

Koguduse aastapäev

29. jaanuaril 2012 tähistab Montreali Jaani kogudus oma 63. aastapäeva. Jumalateenistus algab kell 11.00 ja on armulauaga. Toimub ka täiskogu koosolekul valitud uue nõukogu õnnistamine. Jumalateenistusel osaleb külalisõpetajana Toronto Peetri koguduse õpetaja Mart Salumäe. Peale jumalateenistust on all tavakohane koosviibimine sooja lõunaeinega.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *