Jaanipäev Lättemäel – 25. juunil, 2011

Seekordne jaanipäev möödus sõna tõsises mõttes vihma tähe all. See ei heidutanud aga jaanipäevalisi, keda oli kogunenud üle 55 hinge Lättemäele, nii Montrealist kui Ottawast, nende hulgas rohkelt lapsi. Päev möödus algusest lõpuni hoogsalt, lipuheiskamisest alates kuni jaanituleni välja. Kõhutäie eest hoolitsesid perenaised (Kersti Leetmaa, Piret Koppel ja Agnet Tõke oma abilistega), kes said rohkeid kiidusõnu uskumatult maitsva ja rikkaliku toidu eest. Peeter Kopvillem tegi hoogsalt ühislaulu, pannes ka muidu vaiksed inimesed kaasa laulma. Ja lastel oli lõbu tule ümber rohkem kui vaja. Tänu kõige eest kuulub Montreali Eesti Seltsile, kelle õlgadel lasus ürituse organiseerimine. (IT)

Rohkem pilte

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *