Paavo Järvi ja Le Festival de Lanaudière – Pühapäeval 1. augustil, 2010

Paavo Järvi juhatas Die Deutsche Kammerphilharmonie Bremen orkestrit koos solistidega Hilary Hahn (viiul) ja Piotr Anderszewski (klaver). Kolmanda kontserdi kavas (1. augustil, 2010) oli R. Schumanni Manfredi uvertüür, Op. 115 – W. A. Mozarti Klaverikontsert Nº 17, K. 453 ja R. Schumanni Sümfoonia Nº 3, Op.97 “Rhénane”
See kontsert salvestati ja seda on võimalik kuulata raadios neljapäeval, 5. augustil, 2010 Montrealis 100.7 FM (Radio-Canada Espace Musique). Saadet antakse edasi ka üle Kanada, samuti on see kättesaadaval webradios – Radio-Canada.ca/musique.

Le Devoir 1          Le Devoir 2          La Presse 1          La Presse 2          La Presse 3

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *