Riho Kruuv Montrealis – Konsulaarküsimused

Riho Kruuv, Eesti Vabariigi asjur Kanadas, on Montrealis reedel, 15. jaanuaril 2010, kell 14:00 – 17:30 Montreali Jaani kiriku saalis.

Kõiki, kes soovivad saada informatsiooni või esitada küsimusi Eesti passi taotlemise või teiste konsulaartoimingute kohta, palutakse enne kohtumist Montrealis kontakt võtta saatkonnaga. Selle põhjal määrab saatkond kohtumisajad, nii et ooteaeg Montrealis asjatult pikaks ei veniks. Kontakt saatkonnas on Helen Naarits, tel. (613) 789-4222.

Palun tutvuge ka saatkonna koduleheküljega www.estemb.ca . Seal on saadaval blankette, mis on vajalikud erinevate konsulaartoimingute jaoks. Soovitav on need kodus enne ette valmistada, et kohapeal ajakulu vähendada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *