Uus ‘Website’!

Montreali Eesti Seltsil on valminud uus veebileht, mida soovime siinkohal tutvustada. Seltsi juhatus otsustas möödunud suvel senise veebilehe ümber organiseerida ja on püüdnud selle juures arvesse võtta kõiki soovitusi ja parandusi, mis on esitatud MESile veebilehe algusest peale, viimase kahe aasta jooksul. Me loodame, et jääte uue versiooniga rahule. Kuna aga säärane veebileht ei ole kunagi lõplik, palume teid meile jällegi saata oma kommentaarid ja teha ka uusi ettepanekuid aadressil: info@mtlmes.ca

Meie sihiks on hoida teid kursis eestlusega seotud uudiste, sündmuste ja tegevusega, eriti muidugi nendega, mis puudutavad kohalikku eestlaskonda. Püüame ka pidevalt oma veebilehte värskena hoida ja sellepärast palume teid kõiki meid meeles pidada ja teatada aegsasti kavasolevatest sündmustest ja tegevusest, et saaksime nendest siis informeerida laiemat üldsust.

Karl J. Raudsepp
Esimees


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *